TIJD VOOR EEN CARRIERE SWITCH?

Pitch Jezelf Naar Jouw Ideale Droombaan

Ben je vrijwillig op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ben je juist gedwongen?

Jezelf verkopen is dan NU essentieel.

Het maakt niet uit of het een netwerkbijeenkomst is, een sollicitatiegesprek, bij een headhunter of op een verjaardag.

Je moet jouw enthousiasme, passie, plezier én skills onder woorden kunnen brengen op een manier die bij jóu past!

Waarmee jij op een onderscheidende manier laat zien wie jij bent en daardoor boven de rest uitsteekt!

Herken jij jezelf in een of meerdere onderstaande punten?

 • Ik ben nu op zoek naar een nieuwe uitdaging die echt bij mij past, of in ieder geval ben ik binnenkort op zoek.

 • Ik wil mijn talenten inzetten en een goede waardering krijgen voor wat ik kan.

 • Ik heb al wel een goede pitch, alleen wil ik er meer uithalen, al weet ik niet hoe.

 • Ik wil heel graag meer verdienen

 • Ik zou echt wel meer vrijheid willen

 • Ik kan iemand anders kwaliteiten zo benoemen, alleen bij mezelf lukt me dat niet zo goed. Of eigenlijk helemaal niet.

 • Ik ervaar juist nu, veel onrust en stress omtrent een goede job.

 • Ik zie anderen zichzelf goed verkopen en ben daar stiekem best jaloers op

 • Ik heb moeite om anderen uit te leggen, waarom ze mij moeten aannemen.

 • Ik wil mezelf gewoon goed neerzetten!

WEES EERLIJK! HOEVEEL WAREN OP JOU VAN TOEPASSING?

Wij kunnen jou helpen om vorm en richting te geven aan jouw nieuwe uitdaging. Weten hoe?

Kom dan op woensdag 4 november naar de
“Winning Pitch Formule” training

“Entrepreneurs must come prepared.
Don’t practice your elevator pitch,
practice your anywhere pitch”

Sir Richard Branson

Wat voor ondernemers geldt, geldt ook voor jou. Want uiteindelijk ben JIJ de baas van je eigen leven!

HOE GOED BEN JIJ VOORBEREID OP JOUW PITCH MOMENT?

Al vele carrière switchers gingen jou voor en maakten een succesvolle carrièreswitch, dankzij onze unieke “Winning Pitch Formule!”

⭐ Weet jij hoe anderen jou zien, mét jouw krachtige U.S.P.’s?

⭐ Heb jij een onderscheidend verhaal dat blijft plakken?

⭐ Kun jij jouw ideale werkgever overtuigen?

⭐ Wil jij groeien in het enthousiasmeren van anderen?

⭐ Wil jij jouw positieve energie nog beter inzetten?

 

Tijdens deze dag ga jij aan de slag met de trainers en deelnemers om jouw unieke en succesvolle pitch te maken en te finetunen.

Hiermee heb jij jouw Winning Pitch binnen handbereik en ga je op weg naar jouw ideale droombaan!

Boek nu jouw ticket voor de
WINNING PITCH FORMULE TRAININGSDAG op 4 NOVEMBER en profiteer van € 83 NAJAARSKORTING!

DE COACHES

Twee trainer/coaches bundelen op de Winning Pitch Formula Trainingsdag hun krachten samen. Ieder expert op hun eigen vakgebied!

Math Fooij

Math FOOIJ

Ik ben Math Fooij en ik ga jou helpen om jezelf als merk te positioneren en in de markt zetten. Interactie en communicatie zijn daarbij de sleutelwoorden. Een mooie mix waarmee een heldere en duidelijke boodschap kan worden gecreëerd die aanslaat en omzet genereert.

 

Tijdens de Winning Pitch Formula Trainingsdag ga ik op zoek naar jouw authentieke IK, waarmee de basis wordt gelegd om:

 • een (verkoop)verhaal te vertellen dat wél werkt;
 • perspectief te creëren voor jezelf EN voor je (potentiële) klanten.
Olaf Tossings

Olaf TOSSINGS

Ik ben Olaf Tossings en jouw energieke coach naar meer plezier én succes. Vanuit verdieping verleg ik graag de grenzen van mijn klanten / opdrachtgevers. Samen gaan we aan de slag zodat zij meer positieve energie, plezier en omzet uit hun leven én business halen!

 

Tijdens de Winning Pitch Formula Trainingsdag zet ik onder meer het Tweekrachtspel® in waarmee we onder meer ontdekken waar:

 • jouw belemmerend gedachten en gedrag zitten
 • jij de meeste positieve energie van krijgt, zodat jij vanuit je KernKrachten® aan jouw pitch werkt.

We hebben er nu al zin in!
DOE JIJ MEE?

aanmelden

“WINNING PITCH FORMULE” Trainingsdag

IN 5 STAPPEN NAAR JOUW IDEALE PITCH WAARMEE JIJ BOVEN DE REST UITSTEEKT!

DATUM : 4 NOVEMBER 2020

LOCATIE : De Ruimte, Maastricht

TIJD : 09:30 – 17:00 uur

WAT : Inspiratie, Positieve Energie, Pitchen, Plezier, Netwerken

WAT NOG MEER : Lunch, drankjes & documentatie

Profiteer nu van onze NAJAARSkorting:
Normaal € 280,00 – nu voor € 197,00
En van deze bonussen:
#1: Een persoonlijk KernKrachten Rapport en Werkboek, waardoor jij nog beter met jouw KernKrachten kunt omgaan!
#2: Een professionele Pitch Video die je online kunt inzetten!

Ja, dat wil ik!

[/vc_column]

Wat Anderen Over Ons Zeggen

Frank
werkzoekende

Ik heb Math leren kennen als presentator van de Open Coffee Maastricht. Daar wordt elke keer de gelegenheid geboden om te pitchen. Ik heb het één keer geprobeerd en dat viel echt niet mee. Eerlijk gezegd ging ik af als een gieter.

Ik heb een tijdje later deelgenomen aan een pitchtraining van Math. Zijn manier van aanpak in combinatie met de groepsdynamiek heeft mij een vliegende start gegeven. Toegegeven, mezelf presenteren is nog steeds niet mijn grootste hobby, maar ik weet nu tenminste wat ik wel moet doen en vooral wat niet. Bedankt Math!

Renger
carrière switcher

Super ervaring met Olaf. Als startende ondernemer geeft hij mij veel inzichten op het gebied van het ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. Hij heeft een warme en oprecht benadering en heeft écht het beste met je voor. De kennis en tools die hij gebruikt kunnen je op ieder niveau dichter bij je doel brengen.

Eén van de tools die hij gebruikt is het TweeKrachtspel®. Het spelen van dit spel is niet alleen erg leuk, het heeft mij ook heel veel inzicht gegeven over wat mijn kernkrachten zijn. Bijzonder hoe treffend en herkenbaar de omschrijvingen zijn. Olaf heeft mij bij het inzetten en verder ontwikkelen van deze krachten goed begeleid, de coaching begint dus eigenlijk pas na het spel. Ik gebruik dit nu zelfs om mij als persoon te omschrijven binnen mijn netwerk.

Carla
op zoek naar een nieuwe uitdaging

Via via, zoals ze dat zo mooi zeggen, ben ik in contact gekomen met Math. Na een eerste kennismaking was ik overtuigd dat hij mij kon helpen.

In een tweetal workshops die ik bij hem heb gevolgd, assertiviteit en spreken voor publiek, heeft hij ruimschoots aan mijn verwachtingen voldaan. Zijn aanpak zorgt ervoor dat je een training intens beleeft waardoor het ook blijft hangen. Ik heb er zelf veel van opgestoken. Zeker een aanrader als je opnieuw een basis wil leggen van waar uit je succesvol verder kunt gaan.

Joyce
sinds kort nieuwe uitdagende job

Ik heb deelgenomen aan een groepssessie van Olaf. Meteen vanaf het begin voelden we ons al op ons gemak en werkte het enthousiasme van Olaf positief!

Zonder het doel uit het oog te verliezen ontdekten we onze belemmerende gedachten en onze KernKrachten® door unieke vraagstellingen van Olaf. Er is veel herkenning en veel verrassende ontdekkingen en eye-openers. Op zijn eigen wijze hield hij de energie lekker hoog, zodat wij helemaal in onze kracht en aan ons resultaat konden werken.

Wil Jij Ook Vanuit Je Kracht Aan Jouw Doelen Werken?