Over Avytos

De naam AVYTOS heeft geen Griekse of Latijnse roots. Het is weergave van een aantal kernwaarden waar het bedrijf voor staat, namelijk :

Aanpassingsvermogen
Veelzijdig
Y(i)nnovatief
Transparant
Ondernemend
Servicegericht

Het is daarmee meer dan een bedrijfsnaam. Het is de beademing van wie ik ben en wat ik samen met mijn partners wil uitdragen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Het grote voordeel van leeftijd is de levenservaring. Tijd leert om afstand te nemen. Om pragmatisch klant gerelateerde (digitale) problemen of uitdagingen te benaderen. En met een dito oplossing te komen.

Meer dan alleen boekwijsheid

De kennis en kunde is mede bepaald door het daadwerkelijk actief beleven van nieuwe (technologische) ontwikkelingen. Leren dus op de ouderwetse manier. Door te vallen en weer op te staan.

Out of the box

ik hou niet van pasklare oplossingen of mooie beloften die achteraf niet gerealiseerd kunnen worden. Problemen worden door mij en mijn partners gezien als uitdagingen die wij oplossen door ook buiten de lijntjes te kleuren.

Maatwerk, kwaliteit en service

Ik ben geen voorstander van 9-5 gedrag of een uurtje factuurtje. Wij zijn denkers en doeners met een no-nonsense mentaliteit. De lat, die leggen wij bewust hoog, om een zo goed mogelijk rendement te behalen.